Ben je vrijwilliger bij Markant? Wil je andere vrijwilligers van Markant ontmoeten? Ben je benieuwd naar hun verhalen en hoe zij dingen aanpakken? Doe je vrijwilligerswerk voor je opleiding en ben je benieuwd naar de andere studenten? Of vind je het gewoon gezellig om bij ons op kantoor een kopje koffie/thee te komen drinken? Je bent van harte welkom op onze koffiemiddag voor vrijwilligers!

De koffiemiddag is een informeel moment om met elkaar in contact te komen. Je kunt andere vrijwilligers ontmoeten die zich inzetten voor Markant en er zijn altijd 1 of meerdere coördinatoren aanwezig om je vragen aan te stellen. Niets moet, alles mag. Het gaat erom dat jij je thuis voelt bij Markant.

De koffiemiddag vindt 4x per jaar plaats. Je bent van harte welkom om aan te schuiven. Wij zorgen voor iets lekkers. En voor de mensen die geen koffiedrinken, hebben we ook iets anders!

Wanneer
Donderdag 12 december van 16.00 tot 17.30 uur

Waar
Zwanenburgwal 206, Amsterdam

Aanmelden
We willen je graag vragen om je van te voren aan te melden, zodat we weten hoeveel koffie/thee en lekkers we moeten halen.
Dus schrijf je in via onderstaand formulier.

Wil je graag aanwezig zijn bij deze koffiemiddag, maar kan je 12 december niet? Hou de agenda, de nieuwsbrief en je mail in de gaten voor nieuwe data in 2025.

Aanmelden Koffiemiddag voor vrijwilligers 12-12-2024

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres