Het Netwerk Palliatieve Zorg Amsterdam-Diemen nodigt VPTZ-vrijwilligers uit voor een netwerkbijeenkomst met bijzondere gasten. Tijdens deze avond zul je ervaren hoe belangrijk het in de palliatieve zorg is om mindful te kunnen zijn en mindful zorg te kunnen geven.

Als vrijwilliger ga je aan de slag, maar ben je soms in je hoofd nog bezig met thuis of wat je allemaal nog moet doen. Je krijgt deze avond onder meer concrete tips om meer rust en concentratie te ervaren. Zodat je je werk nóg beter kunt doen en jouw batterij niet helemaal leeg raakt.

Op deze netwerkbijeenkomst komen twee bijzondere gasten: Femke Lans en Lammert Kamphuis.
Lammert is op dit moment één van de meest gevraagde sprekers van ons land. Hij is filosoof en auteur van o.a. ‘Filosofie voor een weergaloos leven’ en ‘Verslaafd aan je eigen gelijk’.
Femke heeft een jarenlange ervaring als hospice-zorgmedewerker en werd voor haar bedrijf ‘Dear Customer’ geïnspireerd door een bezoek aan het Zen hospice in San Francisco.

Voor wie
Voor vrijwilligers in de palliatief terminale zorg (VPTZ) in Amsterdam.

Wanneer
Maandag 22 april. De inloop met koffie is vanaf 19.00 uur. Het programma is van 19.30 tot 21.30 uur. Na afloop is er tijd om na te praten met een drankje.

Waar
In het Polanentheater, Polanenstraat 174 in de Spaarndammerbuurt.

Aanmelden
Wil je naar deze bijeenkomst toe, geef je dan vóór 15 april op bij je VPTZ-coördinator van Markant (Barbara of Marianne).