Op maandag 18 september organiseert Markant een moreel beraad over de samenwerking met naasten binnen de GGZ. Welke dilemma’s kom je tegen bij de samenwerking met cliënten en mantelzorgers?

Deze bijeenkomst zit vol. Je kunt je nog wel aanmelden voor de reservelijst, door een mail te sturen aan info@markant.org. Houd onze agenda in de gaten voor de volgende datum.

Bij triadisch werken staat de samenwerking tussen beroepskracht, cliënten en naasten centraal. Hoe geef je vorm aan die relatie tussen cliënt, hulpverlener en familie?

In dit Moreel beraad gaan we in op de dilemma’s die zich in de praktijk voordoen bij triadisch werken. Op basis van een casus uit de praktijk verkennen we dilemma’s en wegen we de waardes van alle betrokkenen af. Zo zoeken we naar een antwoord op de vraag wat in die specifieke situatie goede zorg is.

Programma

15.00 uur Opening en introductie door Heidi Wintels (Markant)

15.30 uur Moreel beraad

16.30 uur Nabespreking

17.00 uur Afsluiting

Wanneer

Maandag 18 september van 15.00 tot 17.00 uur

Waar   

Zalencentrum Van Limmikhof, Nieuwe Keizersgracht 1A, 1018 DR Amsterdam

Voor wie

Deze bijeenkomst is voor iedereen die beroepsmatig te maken krijgt met mantelzorgers van zorgvragers met dementie, bijvoorbeeld wijkverpleegkundigen, behandelaars, casemanagers, buurtteammedewerkers of ambulant begeleiders.

Aanmelden

Aanmelden is niet meer mogelijk.