Zorg jij intensief voor een naaste met een ziekte of handicap? Dan ben je mantelzorger. Regelmatig krijgen wij van mantelzorgers te horen dat zij het fijn vinden om samen te komen en te praten over wat hen bezighoudt. Maar ook dat het moeilijk is om te ontspannen. Daarom organiseren wij een bijeenkomst om samen in gesprek te gaan over mantelzorg. Je bent van harte welkom om je verhaal met ons te delen. Vaak heb je meer met elkaar gemeen dan je denkt en kan je ook nog veel van elkaar leren.

Om de zorg voor je naaste vol te houden is het belangrijk dat je voldoende ontspant en in balans blijft. Tai Chi kan je hierbij helpen. De bewegingen van Tai Chi zorgen ervoor dat de levensenergie (chi) vrij door het lichaam kan stromen. Tai Chi is geschikt voor alle leeftijden en bestaat uit een evenwichtig samenspel tussen lichaam en geest (rust en concentratie). Daarnaast is er voldoende ruimte om met andere mantelzorger te praten over wat je bezighoudt. En hoe zij zaken aanpakken.

Kom je ook? De koffie, thee en koekjes staan klaar.

Wanneer: maandag 3 oktober van 15.00 tot 16.00 uur

Waar: Het Claverhuis, Elandsgracht 70, 1016 TX Amsterdam

Voor wie:  Dit is een gratis activiteit voor mantelzorgers.

Deze activiteit wordt mogelijk gemaakt door stadsdeel Centrum, daarom hebben mantelzorgers uit dit stadsdeel voorrang.

Vooraf aanmelden
Wil je graag in gesprek over wat je bezig houdt als mantelzorger en wil je andere mantelzorgers ontmoeten? Geef je dan op via onderstaand formulier.