In deze online bijeenkomst kom je als ouders/verzorgers meer te weten over hoe kinderen en jongeren zorg en ziekte in het gezin kunnen ervaren. En krijg je tips hoe je hiermee kunt omgaan.

Is er bij jou thuis iemand langdurig ziek? Heeft één van de kinderen een beperking? Of is er sprake van een psychische ziekte of verslaving van een van de kinderen of ouders? Voor jou als ouder is dat een extra zorg. Wat doet het opgroeien met zorg en ziekte met de kinderen in jouw gezin?

Veel kinderen die opgroeien met zorg en ziekte in het gezin voelen zich verantwoordelijk en helpen mee. Of trekken zich terug. Andere kinderen vragen juist extra aandacht door opstandig gedrag te vertonen. Hoe kun je hiermee omgaan? De bijeenkomst wordt georganiseerd door Markant, in samenwerking met de Ouder- en Kindteams Amsterdam.

Wat kun je verwachten?
· Ontdek hoe kinderen de situatie ervaren.
· Handige tips om goed met jouw kinderen in contact te blijven.
· Hulpmiddelen waarmee je thuis gemakkelijker over de situatie kan praten met jouw kind(eren).

Deelname
De online bijeenkomst vindt plaats via Teams. Om te kunnen meedoen heb je een pc, laptop of smartphone nodig. Na aanmelding krijg je een link voor deelname.

Meer informatie
Bel of mail Markant, 020 886 88 00 of info@markant.org

Aanmelden
Je kunt je direct aanmelden met het formulier hieronder. Na aanmelding sturen we een bevestiging en een link voor deelname.