In deze bijeenkomst kom je als ouders/verzorgers meer te weten over hoe kinderen zorg en ziekte in het gezin kunnen ervaren. En krijg je tips hoe je hiermee kunt omgaan en ontmoet je andere ouders in een soortgelijke situatie.  Ook word jij als ouder/verzorger heerlijk in de watten gelegd. De bijeenkomst wordt namelijk gehouden bij het ontspannen hotel Arena waarbij we afsluiten met een heerlijke luxe lunch.

Deze bijeenkomst is vol. Je kunt je nog wel aanmelden voor de reservelijst. Stuur een mail naar info@markant.org.

Is er bij jou thuis iemand langdurig ziek? Heeft één van de kinderen een beperking? Of is er sprake van een psychische ziekte of verslaving van een van de kinderen of ouders? Wat doet het opgroeien met zorg en ziekte met de kinderen in jouw gezin? Veel kinderen die opgroeien met zorg en ziekte in het gezin voelen zich verantwoordelijk en helpen mee. Of trekken zich terug. Andere kinderen vragen juist extra aandacht door opstandig gedrag te vertonen. De bijeenkomst wordt georganiseerd door Markant, in samenwerking met Cordaan.

Wat kun je verwachten?In deze bijeenkomst willen je graag informeren over het volgende:– Ontdek hoe kinderen de situatie ervaren;– Handige tips om goed met jouw kinderen in contact te blijven;– Hulpmiddelen waarmee je thuis gemakkelijker over de situatie kan praten met jouw kind(eren);– Ontmoet andere ouders die in een vergelijkbare situatie zitten;
– Ontdek wat voor jou als ouder werkt om te ontspannen;– Ontspan heerlijk tijdens een aansluitende luxe lunch in het restaurant van Hotel Arena.

WieDe bijeenkomst wordt gegeven door Leontien Sauerwein, Programmaleider Ouderondersteuning bij Cordaan en Tessa Rademaker, specialist op het gebied van jonge mantelzorgers bij Markant.

WanneerWoensdag 1 november 2023. Inloop vanaf 10:00 uur, start om 10:15. Bijeenkomst duurt tot 12:30 en aansluitend een lunch in het restaurant van Hotel Arena tot 13:00 uur.

WaarHotel Arena, ‘s-Gravesandestraat 55, 1092 AA Amsterdam

Meer informatieBel of mail Markant, 020 886 88 00 of info@markant.org

Aanmelden
Aanmelden kan alleen nog voor de wachtlijst.