Als mantelzorgende heb je vaak weinig tijd om leuke dingen te doen. Daarom nemen wij je mee uit deze zomer! We gaan heerlijk varen door Amsterdam onder het genot van een hapje en een drankje. En jij als mantelzorger bent uitgenodigd! 

Mantelzorg wordt vaak onderschat. Niet zelden door de mantelzorger zelf. Je zorgt voor je partner, voor je kind, je ouder(s), broer, zus of voor een goede vriend en dit gaat vaak ten kosten van je vrije tijd. En vrije tijd is juist zo belangrijk om in balans te kunnen blijven.

Daarom willen wij je even lekker mee uit nemen deze zomer. We gaan varen over de Amsterdamse grachten. Als je wilt, mag je één introducee/introducé meenemen. Dat kan een vriend of vriendin, maar ook je zorgvrager zijn. Let wel op: de boot is niet toegankelijk voor rolstoelen. Naast dat je er even uit bent, ontmoet je ook gelijkgestemden; medemensen die het mantelzorgen ook maar al te goed snappen. Natuurlijk is dit verwenuitje gratis.

We hebben 6 data. Per vaart kunnen er 6 mensen mee in het gezellige sloepje, dat is inclusief introducés.

Wanneer
Maandag 7 augustus, van 15.00 tot 17.00 uur.

We hebben de boottocht ook op de volgende data gepland:

Vrijdag 11 augustus, van 17.00 tot 19.00 uur. (vol)
Dinsdag 15 augustus, van 13.00 tot 15.00 uur (vol)
Vrijdag 18 augustus, van 15.00 tot 17.00 uur. (vol)
Woensdag 23 augustus, van 17.00 tot 19.00 uur (vol)
Donderdag 31 augustus, van 13.00 tot 15.00 uur. (vol)

Adres
De opstapplaats is aan de overkant van Nassaukade 329, bij de ingang van de jachthaven.

Aanmelden
Deze vaartocht zit vol. Je kunt je nog wel aanmelden voor de reservelijst door een mail te sturen aan: info@markant.org. Vermeld je naam, telefoonnummer en mailadres +de data waarop je reserve wil zijn. Mocht iemand zich afmelden, dan nemen we telefonisch contact met je op.