Wat als er iets met mijzelf gebeurt?” Het is een terechte vraag die bij mantelzorgers leeft. De mantelzorger zorgt langdurig voor een familielid of naaste die een ziekte of beperking heeft. De mantelzorger is degene die voor hem of haar klaar staat. Altijd. Maar zijn de zaken goed geregeld als de mantelzorger onverwacht iets overkomt? 

Het ‘In geval van nood’-boek met pas biedt uitkomst: in het boek schrijf je op wie de zorg regelt als er iets met de mantelzorger gebeurt. De pas stop je in de portemonnee, zodat hulpdiensten of andere mensen direct weten wie zij kunnen bellen, zodat de zorg die de mantelzorger verleent, gewoon doorgaat. 

In het bijbehorende boek schrijf je wat de vervangende zorg allemaal moet weten om de juiste zorg te kunnen geven.

Kijk hier wat het inhoudt:
Mantelzorgboek
Mantelzorgpas

Gratis bestellen
Het mantelzorgboek met de mantelzorgpas is gratis voor mantelzorgers, zorgvragers en zorgprofessionals die in Amsterdam wonen, zorgen of werken. Vraag gratis aan via onderstaand formulier.

Kosten voor aanvragen buiten Amsterdam 
Het Mantelzorgboek is gefinancierd met subsidie van de gemeente Amsterdam. Voor aanvragen van buiten Amsterdam zijn er daarom kosten verbonden aan het Mantelzorgboek: € 4,50 per stuk plus verzendkosten. Aanvragen van buiten Amsterdam kun je sturen naar info@markant.org

Vragen?
Neem dan contact met ons op: tel 020 886 88 00 of mail info@markant.org

Stuur mij gratis het 'In geval van nood' Mantelzorgboek+pas toe

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres
Wil je Mantelzorgnieuws ontvangen? En ben je nog geen abonnee?
Maandelijkse nieuwsbrief voor mantelzorgers en beroepskrachten in Amsterdam e.o.