Op maandag 20 september vanaf  14.00uur organiseert het Expertisenetwerk Dementie Zuidoost in het Bijlmer Parktheater de bijeenkomst “De vele gezichten van Dementie”, in het kader van de Week van Dementie.

Aan de hand van persoonlijke verhalen van mantelzorgers maken we kennis met de vele gezichten van dementie in Zuidoost. De gesprekken en verhalen worden afgewisseld met live muziek.

Ook zal op deze middag het Expertisenetwerk Dementie Zuidoost zich presenteren en een voorproefje van de film laten zien. Een film over de gezamenlijke organisaties in het veld van ondersteuning voor mensen met dementie en hun netwerk. Vervolgens wordt de middag afgesloten met een recital van gitarist/zanger Neco Novellas.

De bijeenkomst is uitsluitend, voor een klein gezelschap, en enkel bij te wonen op uitnodiging. Voor geïnteresseerden is de bijeenkomst te volgen via onderstaande livestream. Ook zal de link met de opname de volgende dag beschikbaar zijn op de website van het Bijlmer Parktheater en het Odensehuis (en andere relevante sites).

Bijlmer Parktheater live streams 

Streamlink:

OdenseTV op youtube

https://www.youtube.com/channel/UCy95DAEAwDZ0mLqcG3FbAWA