In november gaat Madi Diemen aan de slag met een nieuwe groep Verliesverwerking (na een overlijden). En er is nog plek voor deelnemers.  

Wat kan je verwachten?
De groep biedt de mogelijkheid om in contact te komen met lotgenoten. Binnen een veilige sfeer vindt er een uitwisseling aan ervaringen. Je staat stil bij het eigen rouwproces, aan de hand van thema’s zoals; wat is rouwen, het doormaken van een rouwproces, praktische zaken, de functie van een sociaal netwerk, verschil in rouwstijl tussen mannen en vrouwen, verschil tussen normale rouw en complexe rouw. En er is ook ruimte voor input vanuit de groep zelf.  

Wanneer en waar? 
Het gaat om 8 bijeenkomsten om de week op de woensdagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur in De Brede Hoed in Diemen.  

Veel mensen kunnen prima zonder professionele ondersteuning rouwen. Maar ben je of ken je iemand die hiermee geholpen kan worden, neem contact op met Madi Diemen. Ook bij twijfels of iemand geschikt is om mee te doen in een groep. Mocht de groep niet passend zijn, dan wordt er gekeken naar passende hulpverlening. Madi Diemen biedt ook individuele trajecten aan. Of er wordt  via het netwerk gezocht naar een passend aanbod.  

Aanmelden en meer informatie
Kijk voor aanmelden en meer informatie op de website van Madi Diemen.