Op vrijdag 10 november is het de Dag van de mantelzorg. Een jaarlijks terugkerende dag, waarop de mantelzorgers in het zonnetje staan. In stadsdeel Zuid geven we een swingende mantelparty van 16.00 tot 20.00 uur in de Vondelkerk.

Logo Dag van de mantelzorg 2023

Programma 16.00 – 20.00 uur

16.00 – 18.00 uur
Van alles te doen! Laat bijvoorbeeld je hand laten lezen, laat je portretteren door een sneltekenaar, geniet van een stoelmassage of doe mee aan de creatieve workshops Happy Stones en Oud Hollandse tegeltjes schilderen. Ook zijn er 2 rondes doldwaze dragbingo met Miss DeeDee, waar je leuke prijzen kunt winnen. Deze starten rond 16.30 en rond 17.30 uur.

Ook aan ontspanning is gedacht. Combiwel Buurtwerk Zuid biedt jullie een ontspannende stoelmassage aan en een heerlijke handverzorging met massage.

17.30 – 19.00 uur
Beetje trek gekregen? Neem een lekkere poké bowl!

18.00 – 20.00 uur
De voetjes van de vloer met Het Danspaleis als swingende afsluiter. Onze sneltekenaar is ook aanwezig om je op papier te vereeuwigen.

Wees erbij! Deze mantelparty mag je niet missen!

Waar en hoe laat

Van 16.00 tot 20.00 uur. Je kunt in- en uitlopen wanneer je wilt. Kijk wel naar de tijden in het programma als je in een specifieke activiteit ben geïnteresseerd.

De VondelkerkHet feest is in de Vondelkerk, Vondelstraat 120, 1054 GS Amsterdam. Dat is aan de rand van het Vondelpark. Deze sprookjesachtige kerk uit 1872 heeft een schitterend interieur en is alleen daarom al een bezoekje waard. Het is nu een monument, een van de parels van Stadsherstel.

 

 

 

Aanmelden

Heb je er al zin in ? Je kan je hieronder aanmelden voor de fuif in de Vondelkerk. Je mag een introducé(e) meenemen. Dit kan je zorgvrager zijn, maar een vriend of vriendin kan ook.

Aanmelden Dag van de mantelzorg 2023 - Feest in de Vondelkerk (Zuid)

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres*
Introducé(e)*
Je mag natuurlijk 1 introducé(e) meenemen. Dit kan je zorgvrager zijn, maar ook een vriend of vriendin of iemand anders die je graag meeneemt.
Wil je Mantelzorgnieuws ontvangen? En ben je nog geen abonnee?
Maandelijkse nieuwsbrief voor mantelzorgers en beroepskrachten in Amsterdam e.o.