Op vrijdag 10 november is het de Dag van de mantelzorg. Een jaarlijks terugkerende dag, waarop de mantelzorgers in het zonnetje staan. In stadsdeel Zuid geven we een swingende mantelparty van 16.00 tot 20.00 uur in de Vondelkerk.

 

Er is ook een Mantelparty in ’t Kromhout in het Centrum. Meld je vandaag nog aan!

Organisatie: Markant en Combiwel Zuid

Programma 16.00 – 20.00 uur
16.00 – 18.00 uur
Van alles te doen! Laat bijvoorbeeld je hand laten lezen, laat je portretteren door een sneltekenaar, geniet van een stoelmassage of doe mee aan de creatieve workshops Happy Stones en Oud Hollandse tegeltjes schilderen. Ook zijn er 2 rondes doldwaze dragbingo met Miss DeeDee, waar je leuke prijzen kunt winnen. Deze starten rond 16.30 en rond 17.30 uur.

Ook aan ontspanning is gedacht. Combiwel Buurtwerk Zuid biedt jullie een ontspannende stoelmassage aan en een heerlijke handverzorging met massage.

17.30 – 19.00 uur
Beetje trek gekregen? Neem een lekkere poké bowl!

18.00 – 20.00 uur
De voetjes van de vloer met Het Danspaleis als swingende afsluiter. Onze sneltekenaar is ook aanwezig om je op papier te vereeuwigen.

Wees erbij! Deze mantelparty mag je niet missen!

Waar en hoe laat
Van 16.00 tot 20.00 uur. Je kunt in- en uitlopen wanneer je wilt.
Het feest is in de Vondelkerk, Vondelstraat 120, 1054 GS Amsterdam.

De Vondelkerk

Dat is aan de rand van het Vondelpark. Deze sprookjesachtige kerk uit 1872 heeft een schitterend interieur en is alleen daarom al een bezoekje waard. Het is nu een monument, een van de parels van Stadsherstel.

Bereikbaarheid
Tramlijn 1, halte Constantijn Huijgenstraat
Tramlijn 3, halte Overtoom

Er is weinig parkeerruimte op straat (€ 6,50 per uur). Er zijn meerdere parkeergarages in de buurt, zoals Q-Park Byzantium, Q-Park Museumplein of ParkBee Overtoom.

De Vondelkerk is toegankelijk voor rolstoelen en er is een invalidetoilet.

Aanmelden
Heb je er al zin in? Je kan je hieronder aanmelden voor de fuif in de Vondelkerk. Je mag een introducé(e) meenemen. Dit kan je zorgvrager zijn, maar een vriend of vriendin kan ook.