Je hebt een drukke baan en zorgt daarnaast voor iemand die extra zorg en ondersteuning nodig heeft. Bijvoorbeeld voor je ouder wordende ouder(s), je zieke kind of partner of een naaste kennis. Deze combinatie gaat je prima af. Toch merk je dat steeds meer tijd opgaat aan het zorgen voor de ander, ten koste van de tijd voor jezelf en wellicht ook wel ten koste van je werk. Je weet dat dit niet goed is, en je wilt dit ook eigenlijk helemaal niet, maar toch, de ander heeft jouw hulp nodig en die laat je niet in de steek. Gelukkig zijn er mogelijkheden om de balans tussen werk, zorg en privé te herstellen.

In deze workshop geeft MantelzorgNL je hiervoor concrete tips en handvatten. Dit doen ze onder andere door het tonen van een aantal filmpjes, die je met elkaar bespreekt. Ontdek wat in jouw situatie het beste past om zorg en werk vol te houden, nu en in de toekomst en meld je snel aan voor de workshop Privé, werk en mantelzorg: hoe blijf je in balans?

Wil jij niet wachten op de workshop en nu al vast een aantal tips? Vul dan online de wegwijzer van MantelzorgNL in!

  • Gratis webinar voor leden op 10 november
  • Maximum aantal deelnemers: 100 deelnemers
  • Het webinar wordt via Zoom gegeven. Uiterlijk 1 dag voor het webinar ontvang je de uitnodiging met de link naar het webinar
  • Het webinar start om 20.00 uur en duurt tot 21.00 uur
  • Trainer Daphne Zumbrink

Interesse in het webinar maar geen lid van MantelzorgNL?

Voor slechts € 23,- kun je je aanmelden. Maar word je lid voor diezelfde € 23,- dan kun jij je gelijk gratis aanmelden voor het webinar Mantelzorg en positieve gezondheid. Daarnaast profiteer je van vele andere voordelen van het lidmaatschap. Bovendien ontvang je nu tijdelijk het Zakboek Financiën t.w.v. € 6,49 bij je lidmaatschap. Ga naar mantelzorg.nl/lidworden en schrijf je snel in!

Aanmelden webinar

Het webinar is speciaal voor mantelzorgers. Wil jij hier meer over weten? Meld je dan nu aan via het aanmeldformulier.

Training: Balans tussen werk en mantelzorg van Markant

Aansluitend organiseert Markant op vrijdag 18 november een training voor mantelzorgers over balans tussen werk en mantelzorg.

Test jezelf

Sta even stil bij jezelf en breng in 3 minuten jouw situatie in kaart. Hoe gaat de combinatie van werk en mantelzorg je af? Doe de 3-minutencheck.
Houd ook eens een week lang bij welke activiteiten jou energie geven en welke juist energie kosten. Wat doe je op een dag en hoe voel je je daarbij? Zet alles wat je doet bij de plus of de min. Denk daarbij aan activiteiten thuis, bij degene waarvoor je zorgt, op het werk of in je vrije tijd. Houd ook bij of je goed hebt geslapen. Was de batterij weer opgeladen de volgende dag?

Volg de training

Wanneer   vrijdag 18 november 2022 van 10.00 tot 16.30 uur
In januari 2023 wordt deze training nogmaals gegeven, op een zaterdag. Houd onze agenda in de gaten voor de datum.
Waar   bij Buurtboerderij Ons Genoegen in het Westerpark, Spaarndammerdijk 319, 1014 AA Amsterdam
Voor wie   voor werkende Amsterdamse mantelzorgers
Kosten   deelname is gratis.

​​Meer informatie  

Heb je vragen? Bel dan naar Markant, 020 886 88 00 of mail naar info@markant.org o.v.v. ’training werk en mantelzorg’.

Aanmelden

Het aantal plaatsen is beperkt, dus meld je snel aan! Dat kan via het aanmeldformulier.