‘Wat als er iets met mijzelf gebeurt?’ Het is een terechte vraag die bij mantelzorgers leeft. Als je iets overkomt, moet meteen duidelijk zijn dat je voor iemand zorgt. Met het mantelzorgboek en -pas hoef je je hier geen zorgen over te maken.

In ons gloednieuwe mantelzorgboek en -pas staat alles over de zorgvrager op een rijtje. Een mantelzorger zorgt langdurig voor een familielid of naaste met een ziekte of een beperking. Zij staan altijd voor hem of haar klaar. Maar zijn de zaken goed geregeld als de mantelzorger onverwachts niet kan zorgen?

Het mantelzorgboek met pas biedt uitkomst: in het boek schrijf je op wie de zorg regelt als er iets met de mantelzorger gebeurt en wat de vervangende zorg allemaal moet weten om de juiste zorg te kunnen (blijven) geven.

De pas stop je in de portemonnee, zodat hulpdiensten of andere mensen direct weten wie zij kunnen bellen, zodat de zorg die de mantelzorger verleent, gewoon doorgaat.  De zorg kan zo makkelijk worden overgedragen aan een vervanger. In het mantelzorgboek staat alles over de verzorgde handig bij elkaar. Een geruststellend idee dat de zorg op een prettige en vertrouwde manier verloopt, ook als de mantelzorger uitvalt.

Wil je het mantelzorgboek met de mantelzorgpas bestellen? Dat kan met onderstaand formulier.

Stuur mij gratis het 'In geval van nood' Mantelzorgboek+pas toe

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres
Wil je Mantelzorgnieuws ontvangen? En ben je nog geen abonnee?
Maandelijkse nieuwsbrief voor mantelzorgers en beroepskrachten in Amsterdam e.o.