Onze vrijwilliger Jeroen van Dalen heeft met zijn verhaal in een vlog van 1 minuut ervoor gezorgd dat Markant een van de prijswinnaars is geworden bij de Nationale Vrijwilligersprijzen. Op 14 juni vindt de officiële prijsuitreiking plaats en de bekendmaking van de winnaar van de hoofdprijs. Maar wij zijn voor ons gevoel nu al de winnaar!

De Nationale Vrijwilligersprijzen zijn er speciaal om vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties te waarderen en in het zonnetje te zetten. Dit jaar hebben we meegedaan met een vlog waarin Jeroen van Dalen (40) vertelt over zijn contact met zijn maatje meneer Van Eer (93). In deze video vertelt Jeroen over zijn wekelijkse bezoekjes en de eenzaamheid van meneer Van Eer.

Bekijk hier de video:

De jury van de Nationale Vrijwilligersprijzen hebben deze vlog beloond met een geldprijs van maar liefst € 750,00! Daar zijn wij als Markant natuurlijk superblij mee. Op dit moment zijn we met onze vrijwilligers in gesprek over hoe we deze geldprijs kunnen inzetten. Uiteraard voor onze vrijwilligers.

Wil jij ook vrijwilliger worden bij Markant?
Neem dan contact met ons op via info@markant.nl of bel 020 886 8800. Kijk alvast even bij onze leuke vacatures