Markant biedt gevarieerd vrijwilligerswerk waarbij je nuttig bezig bent, ervaring opdoet en interessante mensen ontmoet. Wij zorgen voor goede begeleiding, verschillende gratis trainingen en leuke bijeenkomsten.

Trainingen en cursussen
Wij vinden het belangrijk dat jij je als vrijwilligers geschikt voelt om vrijwilligerswerk te doen en je je kunt ontwikkelen. Hier vind je meer informatie over de verschillende gratis trainingen en cursussen die wij bieden. Of kijk in de agenda voor de actuele data.

Basistraining voor vrijwilligers informele respijtzorg
Basistraining voor vrijwilligers palliatieve terminale zorg

Lees hier over de ervaring van vrijwilliger Tim van der Linde die de basistraining informele respijtzorg volgende: “Ik heb nu een paar tools die mij helpen om een goede en eerlijke relatie te bewaren tussen mij en mijn buddy.”

Vrijwilligersacademie

Naast onze eigen trainingen mogen alle vrijwilligers gratis meedoen met trainingen van de Vrijwilligersacademie.

Wil je een training volgen? Neem dan contact op met je coördinator.

Kun je niet naar de Vrijwilligersacademie toe? Geen punt. De Vrijwilligersacademie biedt ook heel veel online trainingen.

Bijeenkomsten
Naast de mogelijkheid om je te ontwikkelen en trainingen te volgen, vinden wij het ook belangrijk om onze vrijwilligers te waarderen, te binden en te boeien. Daarom organiseren wij regelmatig bijeenkomsten. Kijk in de agenda voor actuele data.