BordjeVol is een methode die jou kan helpen om inzicht te krijgen in je situatie, om keuzes te maken en bijvoorbeeld hulp van anderen in te schakelen. In deze interactieve workshop gaan we actief aan de slag. 

BordjeVol geeft je spelenderwijs inzicht in wat jou energie geeft en wat jou energie kost. En welke veranderingen je zou willen en wie daarbij kan helpen. In de workshop krijg je meer inzicht in je situatie en wat je kunt doen om een betere balans te vinden tussen de verschillende rollen die je hebt. We kijken niet alleen naar je rol als mantelzorger, maar ook naar alle andere zaken die belangrijk zijn in je leven, zoals je gezin, vrienden, werk, hobby’s etc. Door de verschillende oefeningen zie je beter waar je tegenaan loopt en waar de balans scheef uitslaat.

BordjeVol bestaat uit een doosje speelkaarten en een set werkbladen. Daarmee gaan we actief aan de slag.

Waarom zou je meedoen 

  • BordjeVol is een beproefde methode en bewezen effectief.
  • Na deelname aan deze workshop heb je meer inzicht in je situatie en wat je kunt doen om een betere balans te vinden.
  • Je ontmoet andere mantelzorgers en kunt ervaringen met elkaar uitwisselen.
  • Meer inzicht kan helpen voorkomen dat je overbelast raakt.
  • Mantelzorgers die aan BordjeVol hebben meegedaan, zijn daar erg positief over en raden het andere mantelzorgers aan. Het is belangrijk om tijd te besteden aan jezelf!

Voor wie 
De workshop is bedoeld voor mantelzorgers die graag balans willen tussen het zorgen voor hun ander, hun privéleven en eventueel hun werk.

Wanneer 
Actuele data, tijden en locaties vind je in onze agenda.