‘En nu jij!’ voor jonge mantelzorgers

Het ondersteuningsprogramma ‘En nu jij!’ helpt jonge mantelzorgers een evenwicht te (her)vinden tussen zorgen voor jezelf en zorgen voor een ander. Dat doen we met live- en online coaching en door middel van contactgroepen.

‘En nu jij!’ is speciaal ontwikkeld voor jonge mantelzorgers. Dit zijn jongeren die opgroeien met zorgtaken of kopzorgen. Bijvoorbeeld voor een gehandicapte zus, een broertje met autisme of een verslaafde ouder. Door het opgroeien met zorg schieten school, sport en ontspanning er vaak bij in.

Live- of online coaching en contact via Whatsapp
Soms kan het prettig zijn om persoonlijk contact te hebben. Je spreekt dan online met je coach af, of op een plek die jij prettig vindt. Ook kun je telefonisch of via Whatsapp contact hebben. Er is veel mogelijk, samen wordt gekeken wat voor jou uitkomt.  De ‘En nu jij!’- coaches  denken met je mee en proberen je zoveel mogelijk te ondersteunen.

Contactgroepen
Je kunt ook deelnemen aan contactgroepen. Je ontmoet dan andere jonge mantelzorgers die in eenzelfde situatie zitten. Je kunt ervaringen uitwisselen en leuke dingen samen ondernemen.

Doe mee aan het programma ‘En nu jij’!

  • Wanneer het jou uitkomt
  • Veel praktische handvatten en tips
  • Keuze uit live coaching en contact met leeftijdsgenoten

Meer informatie of aanmelden? Ga naar www.ennujij.nl

Deelname staat open voor jongeren van 10 tot ca. 25 jaar die in Amsterdam wonen of in Amsterdam naar school gaan of studeren.

Het programma ‘En nu jij!’ is ontwikkeld door Markant in opdracht van de gemeente Amsterdam.